Waterlinie Wandeltocht

Op zaterdag 19 oktober 2019 gaat de allereerste Utrechtse Waterlinie Wandeltocht van start. Een uniek wandelevenement langs Nederlands historisch erfgoed met fraaie forten en groen landschap. Je start in de middag en finisht in de avond. Vanaf Utrecht Centraal Station loop je langs de Vecht de stad uit en leidt de route je door het waterlinielandschap. Je loopt langs 14 Utrechtse forten die onderdeel zijn van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, die genomineerd is voor UNESCO werelderfgoed. Een van Nederlands best bewaarde geheimen!

Een unieke wandeling waarbij de forten zich aan de deelnemers presenteren in samenwerking met lokale ondernemers die streekproducten aanbieden.

Meer info en inschrijven
Zie waterliniewandeltocht.nl

 

 

 

Voor wie?

Iedereen die van wandelen houdt

Wanneer?

zaterdag 19 oktober

Waar?

start vanaf Utrecht Centraal Station

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018