Walking Football Toernooi

De KNVB en de Eredivisie hebben de handen ineen geslagen om passend voetbalaanbod te ontwikkelen voor 60-plussers: Walking Football. De naam zegt het al, het gaat hier om voetbal zonder te rennen. Een spelvorm die de fysieke gesteldheid van 60-plussers respecteert. Daarnaast is het een spelvorm waarbij spelplezier en plezier maken met elkaar voorop staan. Zodat deelnemers niet alleen fysiek, maar ook mentaal fit worden en blijven.

FC Utrecht organiseert tijdens de Nationale Sportweek een Walking Football demonstratie toernooi op sportpark Zoudenbalch te Utrecht. Na afloop van de demonstratie is er een netwerkborrel voor geïnteresseerde voetbalclubs.

Wie? 

Alle geïnteresseerden in Walking Football

Waar?

Sportpark Zoudenbalch

Wanneer?

Maandag 19 september, vanaf 10.00 uur

Meer informatie

Kijk op de website van oldstars voor meer info over Walking Football of neem contact op met

Niek Amelink
Coördinator Maatschappelijk
Tel. +31 30 8885519
Mob. +31 6 46 15 43 39
www.fcutrecht.nl
n.amelink@fcutrecht.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018