Varsity 2021

De 137ste Varsity zal op 13 juni verroeid worden op het Amsterdam-Rijnkanaal nabij Houten. Na goedkeuring van de Gemeente Houten, Rijkswaterstaat, de K.N.R.B. en K.N.S.R.B. zal de oudste studentenroeiwedstrijd van Nederland na een jaar van afwezigheid weer plaats gaan vinden.

Dit jaar zullen enkel topploegen deel mogen nemen aan de wedstrijd. Het niveau van de sporters die deelnemen aan de Oude Vieren en Dames Vieren is als zodoende beoordeeld door de K.N.R.B. Tevens zijn om deze reden alle andere nummers geschrapt. De Gemeente Houten heeft toestemming gegeven de wedstrijd op deze wijze te organiseren.

Geen publiek
Bij deze wedstrijd mag geen publiek aanwezig zijn.  De wedstrijden zullen online te volgen zijn met daarnaast een middagvullend programma. De organisatie roept  daarom iedereen op om niet op 13 juni naar het Amsterdam-Rijnkanaal te komen. Het zal niet mogelijk zijn om de wedstrijd ter plekke te bekijken. Mochten leden van verenigingen zich hier niet aan houden, zullen er sancties volgen voor de roeiende partijen.

Meer informatie
knsrb.nl/varsity/