Varsity – uitgesteld

UPDATE – Omwille van de recente ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19 virus in Nederland zal Varsity 137 worden uitgesteld, tenzij verdere berichtgeving op knsrb.nl anders vermeld. De K.N.S.R.B. heeft dit vervelende besluit genomen op basis van het advies van de regering en RIVM. Er wordt door het Dagelijks Bestuur K.N.S.R.B. en de Varsity Commissie gekeken, in samenwerking met externe partners, naar een alternatieve datum op een later tijdstip, zodat Varsity 137 alsnog verroeid kan worden. Hierover spoedig meer informatie.

=============

Op 5 april 2020 zal op het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten de 137ste editie van de Nationale Studentenroeiwedstrijden ‘Varsity’ verroeid worden. De Varsity is te aanschouwen vanaf de zuidelijke oever van het Amsterdam-Rijnkanaal, tussen Houten en Culemborg. Net als voorgaande jaren zal dit een spannende strijd opleveren met naast het Hoofdnummer de ‘Oude Vier’ ook de ‘Dames Vier’.

Meer info: www.varsity.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018