t/m

Utrechtse Fietsvierdaagse

Altijd eens willen kijken in een van de bijzondere forten en kastelen op de Utrechtse Heuvelrug? Dat kan tijdens de eerste Utrechtse Fietsvierdaagse van 22 – 25 augustus. Elke dag heeft een eigen thema. Kies een afstand (20, 40 of 60 kilometer) en start en finish op Slot Zeist. Eén dag meedoen kan ook, net als fietsen op een tandem, e-bike of handbike. Schrijf je in op www.utrechtsefietsvierdaagse.nl
Let op: inschrijven kan nog tot 20 augustus. Dan profiteer je nog van € 2,50 korting. Daarna alleen daginschrijving mogelijk met een toeslag van € 2,50.

Voor wie?

Voor alle recreatieve fietsers. Ook e-bikes, handbikes en tandems zijn welkom.

Wanneer?

Van donderdag 22 t/m zondag 25 augustus.

Waar?

Start en finish: Slot Zeist. Starten tussen 9.00 en 11.00 uur, finishen kan tot 17.00 uur. Fietsroutes op de Utrechtse Heuvelrug en rond Utrecht.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018