Utrecht United Tournament

Het Utrecht United team organiseert dit jaar hét voetbaltoernooi dat Utrechters en vluchtelingen tussen de 15 en 30 jaar met elkaar verbindt. Het Utrecht United team bestaat uit zeven jongeren uit Utrecht. Samen met New Dutch Connections proberen wij met dit unieke toernooi vluchtelingen en Utrechters met elkaar te verbinden.

Op zondag 19 augustus vindt de eerste editie van dit toernooi plaats op het dak van de IKEA in Utrecht, bij de voetbalvereniging Faja Lobi KDS. Tijdens dit toernooi worden vluchtelingen en Utrechters ingedeeld in gemixte teams om samen te strijden voor de winst.

Waar – Voetbalvereniging Faja Lobi KDS – Rooseveltlaan 1116, Utrecht (op het dak van de IKEA!)
Wanneer – Zondag 19 augustus 2018 | 13.30 – 19.00 uur
Leeftijd – 15 t/m 30 jaar
Kosten – Gratis!

Elk team speelt minimaal vier wedstrijden op een half veld. En dit allemaal op het dak van de IKEA. Een unieke locatie, voor een uniek toernooi.

Aanmelden kan via: www.utrechtunited.nl

Voor wie?

Het evenement is bedoeld voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar die woonachtig zijn in Utrecht en ervoor openstaan om in contact te komen met een nieuwe mensen. Ongeveer de helft, van de in totaal 80 deelnemers, zal bestaan uit vluchtelingen en de andere helft uit Nederlanders.

Wanneer?

Op zondag 19 augustus 2018 van 13.30 tot 19.00 uur.

Waar?

Het voetbaltoernooi vindt plaats bij voetbalvereniging Faja Lobi KDS op het dak van de IKEA in Utrecht.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018