Utrecht Skate Parade 2018

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht. Op vrijdag 11 mei is de eerste skatetocht.
De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ’s. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.
Doordat we worden ondersteund door de gemeente en de politie rijden we over de openbare weg. Dus skaten we altijd over het beste asfalt.

Om mee te kunnen doen moet je 20 tot 25 kilometer kunnen skaten. Halverwege wordt een korte pauze gehouden om even op adem te komen.

Meer info
Klik hier voor meer informatie.

Voor wie?

Iedereen is welkom

Wanneer?

Start op vrijdag 11 mei 2018

Waar?

Lucasbolwerk, bij de Stadsschouwburg Utrecht.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018