Utrecht Science Park Marathon

Op zondag 18 maart 2018 vindt de Utrecht Science Park Marathon plaats. Je kunt deelnemen aan diverse afstanden. Voor kinderen tot 12 jaar is er de 1km of 1,7km Wilhelmina Kinderziekenhuis Kidsrun. Daarnaast is er de ROC Midden Nederland 5 kilometer en de RTV Utrecht 10km. Tot slot zijn er de Halve marathon en de Utrecht Science Park Marathon.

Het parcours van de Utrecht Science Park Marathon bestaat uit 2 ronden. De halve marathon lopers lopen dit parcours 1 keer. Vanaf de start op het Science Park loopt het parcours door het centrum van Utrecht via de Maliebaan, Singels en de Dom. Daarna wordt koers gezet richting de natuur aan de Oostzijde van de stad. De Gemeente Bunnik wordt doorkruist om de ronde te eindigen op de Uithof.

De 5km loopt voornamelijk door het Landgoed Rhijnauwen. De 10km loopt via het landgoed naar Bunnik. Na de passage van het centrum van Bunnik loop je terug opnieuw over het landgoed Rhijnauwen.

Meer info zie: utrechtmarathon.com

Klik hier om je direct in te schrijven. De voorinschrijving blijft online open tot en met 10 maart. Je startnummer wordt thuisgestuurd als je je inschrijft voor 18 februari. Schrijf je in tussen 18 februari en 10 maart dan kun je je startnummer ophalen bij Sportcentrum Olympos op het Universiteitsterrein (Uppsalalaan 3). Het sportcentrum is geopend op zaterdag 17 maart tussen 12.00-16.00 uur en op zondag 18 maart vanaf 8.30 uur. Let op: er is een beperkte hoeveelheid startnummers voor de na-inschrijving. Op=op!

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018