Utrecht Dance Awards

De Utrecht Dance Awards is een landelijke streetdance wedstrijd waar A en B klasse streetdanceteams strijden om de eerste plaats. In 2011 werden de Utrecht Dance Awards voor het eerst gehouden in het Utrechtse theater de Musketon. Het was een prachtige avond waarin veel dansgroepen konden laten zien wat ze in huis hadden! Vanwege het grote succes en de enorme belangstelling komen de Utrecht Dance Awards terug! Dit jaar nog grootser en spectaculairder dan voorheen!

De Utrecht Dance Awards is een evenement waar voor iedere leeftijd wat te doen valt. Naast de algemene wedstrijd, waar de dansgroepen kunnen laten zien wat ze in huis hebben, is er ook een solo battle waar iedereen 45 seconden de tijd krijgt zijn/haar stijl te laten zien.

Wie

Dit is een danswedstrijd voor professionals en amateurs. Inschrijven kan via de website en kost €7,50 per deelnemer. Ook is iedereen van harte welkom om te komen kijken. Toeschouwers kunnen voor €7,50 kaarten aan de deur kopen.

Waar

Cultureel Centrum H. F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731CL De Bilt

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018