t/m

USV HERCULES Voetbaldagen

Kom ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar de USV Hercules Voetbaldagen!! Dé voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

 

Voor wie?

De Voetbaldagen zijn voor iedereen van 7 tot 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12 t/m 13 jaar.

Wanneer?

De dagen zijn op 27 en 28 februari van 09:00 tot 17:00 uur. Donderdagochtend gaan we de zaal in en spelen we in de middag op het veld. Op vrijdag staat Carnaval centraal, dus heb jij je outfit al uitgezocht?

Waar?

De Hercules Voetbaldagen vinden plaats in de voorjaarsvakantie op het complex van USV Hercules aan de Voorveldselaan in Utrecht.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018