Urban Culture Run Utrecht

Op zondag 4 september 2016 vindt als kick-off van het Uitfeest de eerste editie van de Urban Culture Run Utrecht plaats. De Utrechtse binnenstad met zijn karakteristieke grachten en cultuurhistorische gebouwen vormen het decor voor deze bijzondere loopervaring van 8 km. Als deelnemer loop je langs en door unieke historische gebouwen, binnentuinen en hofjes. Het wordt zo op 4 september een unieke ontdekkingstocht van sportiviteit en cultuur. ’s Middags presenteert het Uitfeest de start van het culturele seizoen met een uitgebreid programma van diverse podiumkunsten, waarmee bezoekers kennis maken met het culturele aanbod van Utrecht.

Wie

Studenten

Waar

Het parcours voert je langs diverse highlights van Utrecht. De start en finish vinden plaats voor het nieuwe Stadskantoor van Utrecht

Wanneer

4 september

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018