Urban Chase

Voor het eerst in de geschiedenis komt de Urban Chase naar Utrecht. In het hart van Nederland ontdek jij de historische binnenstad en alle ontwikkelingen die de stad doormaakt.

Urban Chase is een uniek stedelijk avontuur dat je team, bestaand uit 2 personen, aanzet tot het ontdekken van jouw grenzen: zowel mentaal als lichamelijk. De race is gebaseerd op plezier, avontuur en ontdekking in een stedelijke omgeving.

Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties cryptisch omschreven van de verborgen ChasePoints, die verspreid liggen door de stad. Vervolgens gaan jullie op zoek naar deze verborgen punten en ondergaan verschillende opdrachten: mentaal, fysiek, tactisch, maar voornamelijk ook veel fun. Als je eenmaal de benodigd aantal punten binnen hebt gesleept kom je zo snel mogelijk weer terug naar de start/finish en te genieten van de after party! Bekijk hier het programma van de dag.

Om je een weg te banen door de stad hoef je geen atleet te zijn. De Chase is een uitdaging voor zowel niet sportieve deelnemers als voor topatleten. Tijdens de Chase heb je de keuze om gebruik te maken van je voeten, maar ook van het openbaar vervoer. Kortom, iedereen boven de 18 jaar kan meedoen met de Urban Chase.

Wie

Iedereen boven de 18 jaar kan meedoen. Voor zowel niet sportieve deelnemers als atleten.

Wat

Urban Chase is zowel fysiek als mentaal en zit vol leuke uitdagingen. Het is een soort race door Utrecht.

Waar

Start en finish zijn in Neude.

Wanneer

Op zaterdag 11 juni van 10:00 tot 19:00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie klik hier.

 

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018