Uitzwaaien Paralympische Rolstoeltennisers

Deze zomer gaan de Nederlandse rolstoeltennissers in Rio de Janeiro op jacht naar Olympisch goud. Net voordat ze vertrekken, zwaaien we ze op zaterdag 13 augustus uit bij Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein. Het paralympisch tennisteam zal daar hun laatste training afwerken, een clinic verzorgen en enkele demonstratiepartijen spelen. Jij en jouw relaties kunnen daarbij aanwezig zijn.

Het evenement begint om 14.00 uur en wordt afgesloten met een spetterend Braziliaans feest. Er zijn die middag allerlei activiteiten, waar de clinic met de top-rolstoeltennissers van Nederland (onder voorbehoud bondscoach Dennis Sporrel, tennissers Jiske Griffioen, Aniek van Koot, Diede de Groot, Maikel Scheffers, Marjolein Buis en Tom Egberink) en een demonstratiepartij de belangrijkste ingrediënten zijn. Het hele evenement sluiten we vervolgens af met een spetterend Braziliaans carnaval!

Entree voor deze middag bedraagt in de voorverkoop (in het clubhuis van Rijnhuyse) € 1,- per persoon. Zaterdag 13 augustus bedraagt de toegang € 2,-. Een deel van de opbrengst van deze dag gaat naar de Esther Vergeer Foundation.

We zijn ervan overtuigd, dat het een fantastisch uitzwaai-evenement voor het paralympisch tennisteam wordt en hopelijk komen er veel toeschouwers. Alle (rolstoel)-tennisvereniging zou kunnen helpen bij de promotie van dit evenement en eventuele voorverkoop van toegangskaarten. Voor de digitale flyer kun je een mail sturen naar rio@rijnhuyse.nl en binnenkort is er ook een poster (digitaal en op papier) beschikbaar. Eventueel kan een aantal toegangskaarten vooraf aan bezoekers verstrekt worden.

Wil je jouw organisatie tijdens dit evenement profileren, bijvoorbeeld met een tafel op het VIP-terras? Neem dan contact op over de sponsormogelijkheden via sponsorcommissie@rijnhuyse.nl.

Wie

Iedereen die iets met rolstoeltennis heeft en de paralympische rolstoeltennissers een warm hart wil toedragen richt RIO 2016. Ook bedrijven zijn van harten welkom die willen sponsoren voor het goede doel.

Wat

Het paralympisch tennisteam zal daar hun laatste training afwerken, een clinic verzorgen en enkele demonstratiepartijen spelen. Tevens is er een Braziliaans feest.

Waar

Bij Tennisvereniging Rijnhuyse, Rond het Fort 12, 3439 MK in Nieuwegein.

Wanneer

Op zaterdag 13 augustus en begint om 14:00 uur.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.

Bron afbeelding: www.shutterstock.com