Uithof Survivalrun 2018

Op zondag 10 juni 2018 organiseert U.S.S.V. Simius Hircus voor de vijfde maal de Uithof Survivalrun. Tijdens deze survivalrun leg je, alleen of in een groep tot vier personen, een afstand van ongeveer 6 km of ongeveer 9 km af en overwin je zeker vijfentwintig uitdagende hindernissen. Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen. De start vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur.

Voor wie?
De survivalrun is open voor iedereen boven de achttien jaar. Een groot deel van de deelnemers zal bestaan uit (sportieve) studenten van de Universiteit of Hogeschool Utrecht of van elders uit het land! Het parcours zal zowel uitdagend als leuk voor beginners en wat meer geoefende survivalaars zijn. Laat je dus niet afschrikken, maar ga de uitdaging aan! Je kunt je individueel of als team inschrijven.

Schrijf je in!

Voor vragen mail je naar run@survivalutrecht.nl

Volg de run ook via Facebook evenement pagina

Voor wie?

Iedereen boven de achttien jaar.

Wanneer?

Zondag 10 juni 2018.

Waar?

De Uithof, 3584 Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018