Triathlon test- en inspiratiedag

Maak een vliegende start op de triathlon! Laat je uitdagen om iets nieuws te proberen. Laat je testen om te ontdekken of jij het talent hebt waarnaar wij op zoek zijn of laat je inspireren om triathlon te gaan doen. Kom naar de testdag  en maak kennis met de veelzijdige triathlonsport, met enthousiaste leeftijdgenoten en bevlogen trainers (oa Dirk Wijnalda, meerdere malen Nederlands kampioen triathlon en Edwin van Norden, wereld master recordhouder zwemmen) .

Voor de leeftijd van 12-18 jaar is er een zwem- en looptraining met testen.

Kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar kunnen geïnspireerd raken voor de triathlonsport. Voor deze leeftijdsgroep is dit de start van een maandelijkse triathlon activiteit. Van 13:00u tot 14:15u wordt er gezwommen in zwembad Krommerijn. Hierna is even pauze, waarna er tussen 16:15u-17:15u wordt hardgelopen op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Meld je snel aan! Deelname is gratis!

Aanmelden voor 12-21 jarigen kan dat via de triathlonbond http://www.toptriathlon.nl/talentdagen/  en voor de 8-11 jarigen via: https://tinyurl.com/y7mmfnzx

Waar?

Zwembad De Krommerijn & Atletiekbaan Maarschalkerweerd

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018