Triathlon Talent- en inspiratiedag

Ben je tussen de twaalf en achttien jaar oud – of ken je iemand in die leeftijdscategorie – en wil je graag kennismaken met de triathlonsport? Geef je dan op voor een van onze talent- en inspiratiedagen die de komende maanden in heel Nederland plaatsvinden.

Ook dit jaar is de Nederlandse Triathlon Bond op zoek naar nieuw talent en organiseert daarom talent- en inspiratiedagen om jeugd kennis te laten maken met de triathlonsport. Triatlete Kim van ’t Verlaat (18) legt uit waarom triathlon haar favoriete sport is:  “Triathlon is zwemmen, fietsen en hardlopen. Het is superleuk om tijdens wedstrijden je mede-atleten te zien, elk evenement heeft een waar familiegevoel. Het is een toffe, heel gezellige multisport!”

Iedereen die graag een keer wil kennismaken met triathlon en/of toe is aan een nieuwe uitdaging, is welkom op de talent- en inspiratiedag die op 6 oktober in Utrecht plaatsvindt. Dus vind je het leuk om te zwemmen, fietsen en/of hardlopen – en dat kan bijna iedereen wel -, wil je graag op een leuke manier je energie kwijt en sport je graag buiten? Meld je dan hier aan: deelname is gratis.

Tijdens de talent- en inspiratiedagen staan een zwemtraining en een hardlooptraining onder leiding van ervaren NTB-trainers op het programma die je graag tips en trucs geven. Ook wordt er informatie gegeven over jeugdtriathlon bij verenigingen of – als de trainers daar mogelijkheden toe zien – het talentprogramma van de bond.

Vragen? Mail naar marcel.ten.wolde@triathlonbond.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018