TrechoTEAMrun – afgelast

Het evenement gaat dit jaar vanwege het coronavirus niet door. De organisatie heeft in overleg met het Trecho-bestuur deze beslissing, met pijn in het hart, genomen. Het teamkarakter van de TrechoTEAMrun maakt het voor onze kleine organisatie onmogelijk het evenement aan te passen aan het geldende corona-protocol.

Gelukkig hoeven jullie hardloopschoenen niet voor altijd in de kast, want op
14 november 2021 is de volgende editie van de TrechoTEAMrun.

De TrechoTEAMrun is een estafetteloop waarbij je als team een halve marathon loopt. Die halve marathon loop je dus niet alléén… dat doe je met twee teammaatjes! Elk teamlid loopt 2x een ronde van 3,5 km. Het parcours loopt over een deel van Het Lint, onderdeel van het Máximapark. Start, finish en wissels zijn naast het DESTO paviljoen op sportpark De Vryheit in Vleuten.

Meer informatie en inschrijven:
trechoteamrun.nl

Voor wie?

Deelname aan de TrechoTEAMrun is toegestaan voor hardlopers die bij aanvang van het evenement de minimale leeftijd van 12 jaar hebben bereikt.

Wanneer?

TrechoTEAMrun, de fun-estafetterun op het Lint in Vleuten
Zondag 8 november 2020
Starttijd: 10.30 uur

Waar?

DESTO paviljoen, sportpark De Vryheit, Componistenlaan 1, Vleuten

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018