Tour d’Utrecht

De 5e editie van de Tour d’Utrecht zal gehouden worden op zondag 7 juli 2019. Met fraaie routes door het Groene Hart en iconen van de fietsstad Utrecht. 

Utrecht maakt zich op voor de Vuelta die in 2020 naar Utrecht komt. Fiets op 7 juli het parcours van de ploegentijdrit door de stad. Er is keuze uit vier verschillende afstanden -35, 75, 110 en 150 kilometer-  waarbij de kortste afstand speciaal voor recreatieve fietsers is. Het eerste deel voor de routes van 75, 110 en 150 km is in pelotonsvorm met gezamenlijke start. Tijdens de eerste 20 km wordt gereden met een gemiddelde van ca. 28 km per uur langs fraaie iconen van de stad Utrecht. Daarna gaat de pelotonstocht over in een vrije toertocht dienen deelnemers zich te houden aan de normale verkeersregels te houden.

De routes leiden deelnemers langs de mooiste stukjes van het ‘natte’ Groene Hart. Je krijgt een schitterende mix van polderland, rivieren en meren voor je wielen. Je doorkruist pittoreske dorpen en stadjes, passeert kastelen, eeuwenoude boerderijen en luxueuze landhuizen. En met een beetje geluk doe je dat onder een blauwe hemel en met een lekker temperatuurtje, want de Tour d’Utrecht is een zomertocht bij uitstek.

Volg onderstaande link om je in te schrijven, vanaf €12,50.
tourdutrecht.nl/inschrijven/

Meer informatie kun je vinden op de website

 

 

Voor wie?

Wielrenners

Wanneer?

7 juli 2019

Waar?

Start en finish bij de Jaarbeurs Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018