Tour d’Utrecht 2020

In verband met het Coronavirus kunnen er tot 1 september geen evenementen plaatsvinden.

De Tour d’Utrecht is om deze reden verplaatst  naar zondag 6 september 2020! (oorspronkelijke datum was 28 juni)

==================

De routes van de Tour d’Utrecht 2020 zijn bekend! Er zijn weer vier afstanden waar je uit kan kiezen: 150, 110, 75 en 35 km. De routes leiden je langs de mooiste stukjes van het ‘natte’ Groene Hart. Je krijgt een schitterende mix van polderland, rivieren en meren voor je wielen. Je doorkruist pittoreske dorpen en stadjes, passeert kastelen, eeuwenoude boerderijen en luxueuze landhuizen. En met een beetje geluk doe je dat onder een blauwe hemel en met een lekker temperatuurtje, want de Tour d’Utrecht is een zomertocht bij uitstek. Tijdens deze vrije toertochten dien je je aan de normale verkeersregels te houden.

De start en finish is op het Jaarbeursterrein aan de Croeselaan te Utrecht. In de Jaarbeurs is een garderobe  aanwezig. Ook is er een fietsenstalling. Er zijn op geen douches beschikbaar.

Meer info hier.

Voor wie?

Deelnemers

Wanneer?

6 september 2020

Waar?

De start en finish is op het Jaarbeursterrein aan de Croeselaan te Utrecht. In de Jaarbeurs is een garderobe aanwezig. Ook is er een fietsenstalling. Er zijn op geen douches beschikbaar.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018