The Color Run™ HERO TOUR

The Color Run™ is ‘s werelds eerste kleurenloop evenement en is voor het eerst in Nederland georganiseerd in 2013. Met The Color Run™ willen we gezondheid en geluk bevorderen door mensen bij elkaar te brengen en samen deel te nemen aan de 5 gelukkigste kilometers van de wereld. The Color Run™ is de officiële organisatie van de kleurrijke hardloopevenementen wereldwijd. Met jaarlijks meer dan 300 edities in bijna 40 landen zijn we het grootste hardloopevent ter wereld.

The Color Run™ draait niet zo zeer om je hardloopprestatie, maar om een unieke ervaring en een moment van geluk en plezier beleven. Het is een run zonder tijdsregistratie en dat maakt dat The Color Run™ geen verliezers kent. Runners worden iedere kilometer gekleurd met een nieuwe vrolijke kleur. The Color Run™ kent maar twee regels:
1. Draag witte kleding aan de start,
2. Finish ondergedompeld in de vrolijkste kleuren!

Op zondag 9 september komen wij voor de allerlaatste keer naar Utrecht, Haarrijnseplas. Een laatste editie gaat natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij. Als echte HEROES leggen wijde meest kleurrijke kilometers van ons leven af. Spring naar hoge hoogtes in de HERO-zone, ervaar een maximale hoeveelheid poeder in de SUPER-zone en steel de show met een gloednieuw startpakket!

De overwinning wordt tijdens de party na de finish groots gevierd, waarbij ook een gezamenlijke kleurgooi plaatsvindt. Samen met de leukste Dj’s, dans acts en andere verrassingen maken we een feestje vol met muziek en de vrolijkste kleuren. Geloof ons, dit is het beste after 5k feest ter wereld!

BE HEALTHY, BE HAPPY, BE A HERO.

Wil je het parcours niet lopen, maar wil je er wel bij zijn? Join dan de Color Family en wordt vrijwilliger! Als vrijwilliger krijg je een echt kijkje in de keuken bij de organisatie van een evenement als deze en heb je natuurlijk een onvergetelijke dag.

Dus trommel al jouw mede-heroes op en koop je ticket of meld je aan door te mailen naar: vrijwilligers@thecolorrun.com!

Meer info
Bekijk voor meer informatie en tickets de website.

Voor wie?

Voor iedereen.

Wanneer?

Zondag 9 september.

Waar?

Utrecht, Haarrijnseplas.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018