Talentendag van Turn4U

Turn4U is dé overkoepelende wedstrijdsport Vereniging van Utrecht en heeft een duidelijke missie: de turnsport in Utrecht naar een hoger plan tillen binnen een veilig sportklimaat waar passie en plezier voorop staan. Turn4U is op zoek naar een nieuw turntalent dat de laatste maanden van het seizoen kan laten zien wat zij kan. Tijden de talentendag zal Turn4U kijken naar fysieke kwaliteiten zoals kracht, lenigheid, coördinatie, snelheid en houding. Daarnaast kijken ze naar persoonskenmerken en ontwikkel perspectieven zoals motivatie en de manier waarop aanwijzingen worden vertaald naar het lichaam.

Voor wie?

Talentvolle meisjes uit geboortejaar 2008 t/m 2013 die van bewegen houden en de basisprincipes van de turnsport graag zouden willen leren of verder willen ontwikkelen.

Wanneer?

Zondag 17 maart 2019 van 15:30 tot 17:30

Waar?

Turnzaal Welgelege, Grebbeberglaan 1, Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018