Taijiquan festival in teken Pushing Hands

Stichting Taijiquan Nederland (STN) houdt op zaterdag 9 november van 09.00 tot 17.00 uur het jaarlijkse Taijiquan Festival in sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3 in Utrecht.

Het jaarlijkse festival van de Stichting Taijiquan Nederland is dé gelegenheid om kennis te maken met Taijiquan, gratis deel te nemen aan inspirerende workshops, te genieten van heel veel Taiji  in de vorm van demonstraties voor een jury, spectaculaire optredens tijdens de grote pauze en de altijd spannende Pushing Hands competitie. Daarnaast is er een gezellige markt met Taiji gerelateerde producten of kan er van een ontspannende (stoel-)massage worden genoten.

De laatste jaren heeft het STN Festival steeds een thema. Dit jaar is dat Pushing Hands. Het thema zal  tot uiting komen in wedstrijdvorm, een vriendschappelijk oefenveld, workshops en demonstraties.

Gratis workshops

Er zijn de hele dag gratis workshops te volgen. Onder meer van Grandmaster Shi Yan Po (Shaolin Rou Quan), master Gu Jiaying (WuQinXi Qigong), Judith van Drooge (Warm up), Anne Hering (Zhineng Qigong), Ronald de Caluwé (Mindfulness), Frits Koens (Ouderen en Tai Chi), Tom Vrieling (Structuur en ontspanning) en Yvonne Mulder (Kinder Tai Chi).

Op de website www.taijiquan.nl is een compleet overzicht te vinden van alle workshops. Daar kan ook worden ingeschreven .  Wees er op tijd bij want als de populaire workshops zijn snel volgeboekt .

Stichting Taijiquan Nederland (STN) is een organisatie die de belangen behartigt van de aangesloten organisaties, leden en geïnteresseerden. Zij zet zich in om Taijiquan en Qigong bekend te maken en te ontplooien  in al zijn facetten. Dit doet zij door te fungeren als platform voor vakgroepen en als kenniscentrum. De stichting bemiddelt bij het organiseren van workshops, organiseert een jaarlijks festival en helpt mee bij het ontwikkelen van opleidingen.

Het complete programma is te vinden op www.taijiquan.nl

Wanneer?

zaterdag 9 november van 09.00 tot 17.00

Waar?

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018