Tafeltennis talentendag

Afgelopen maand is de jeugd van Tafeltennisvereniging SVE nipt als tweede van Nederland geëindigd in de competitie. Nu zijn we hard op zoek naar nieuw talent, dat deze prestatie de komende jaren kan gaan evenaren of zelfs verbeteren. Ken jij iemand of ben jij iemand van 6 tot 15 jaar oud die het leuk vindt om te tafeltennissen? Kom dan naar de SVE Talentendag 2017 op zondag 11 juni, van 11.00 uur tot 13.00 uur. Tijdens de Talentendag kunnen kinderen gratis tafeltennissen en behendigheidsspelletjes spelen. Onze top-jeugdtrainer Martijn is aanwezig om uitleg te geven en tips en trucs te geven om beter te worden.

Mocht zondag 11 juni niet goed uitkomen dan is dat geen probleem. Alle kinderen zijn ook welkom tijdens één van onze beginnerstrainingen op elke dinsdag, woensdag of donderdag van 17.30 uur tot 18:45 uur. Kinderen met meer ervaring kunnen aansluiten bij de training voor gevorderden van 18:45 uur tot 20:15 uur. Tot eind juni mogen de kinderen bovendien zo vaak als ze willen gratis meetrainen!

Wie?

Kinderen van 6 tot 16 jaar

Waar?

Tafeltennisvereniging SVE, Loevenhhoutsedijk 4

Wanneer?

Zondag 11 juni, van 11.00 uur tot 13.00 uur

Voor meer informatie, klik hier.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018