Swim Bike Run Recreanten Phoenix

Op zaterdag 2 juli start om 8:30 uur de Swim Bike Run voor recreanten, georganiseerd door Atletiekvereniging Phoenix. Er is voor iedereen wat wils. Je kunt een mooie prestatie neerzetten, zowel alleen of als team. Je kunt het fiets onderdeel zowel op de race- als stadsfiets doen. Op je eigen temp of juist prestatief zwemmen en joggend door de omgeving deelnemen aan het evenement. Ook ben je van harte welkom om je team aan te moedigen en deel te nemen aan de picknick.

De drie verschillende onderdelen bestaan uit 350 meter zwemmen in de Haarrijnse plas bij Leidsche Rijn. 18,2 kilometer fietsen tussen het natuurgebied Haarzuilens en de Haarrijnse plas en 5,55 kilometer hardlopen in de uitgestrekte weilanden in de omgeving.

Je kunt zowel individueel of als team deelnemen. Mocht je geen zin hebben om nat te worden, een lekke band hebben of zijn je hardlopenschoenen te klein. Zorg dan dat je een gezelligheid- of gelegenheidsteam hebt met mede atleten om hen aan te moedigen. Om 11:30 gaat de gezelligheid door met een picknick ter plaatse.

Wie

Zowel sporters als niet sporters kunnen deelnemen. Dit kan zowel in teamverband maar ook individueel. Inschrijven kan door een mail te sturen naar: jasper.commandeur@ziggo.nl . Vergeet daarbij niet te melden of je als team of individueel deelneemt.

Wat

Sportdag voor recreanten met de volgende onderdelen:

  • 350 meter zwemmen
  • 18,2 kilometer fietsen
  • 5550 meter hardlopen
Waar

Zwemmen bij de Haarrijnse plas vlakbij Leidsche Rijn en fietsen in het natuurgebied Haarzuilens.

Wanneer

Zaterdag 2 juli om 08:30.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018