Survivalrun 2021

Op zondag 3 oktober vindt de Utrecht Survivalrun 2021 plaats op het Utrecht Science Park. Survivalrun is een combinatie van hardlopen en hindernissen klimmen. Start van de Run is op Olympos!

Ga de uitdaging aan op het 6km parcours met 31 hindernissen in en om Utrecht Science Park. De run is ideaal voor beginnende of onervaren survivalaars, maar vergis je niet, het is zeker nog steeds een pittig parcours. Ook voor meer ervaren survivalaars die na de lockdown weer zin hebben in een leuke run is deze dus geschikt!

De Utrecht Survivalrun kan je individueel, maar ook in koppels of in een groep lopen. In een koppel of groep loop je onder hetzelfde startnummer en mag je elkaar helpen bij hindernissen.

Let op:
Niet-SBN leden betalen €5 voor een SBN daglidmaatschap bovenop de hieronder vermelde inschrijfkosten. Dit in verband met de verzekering.
De inschrijvingen sluiten op 26-09-2021. Bij annulering is restitutie van het inschrijfgeld helaas niet mogelijk, in plaats hiervan kun u gratis meedoen aan eerst volgende editie van de USR. Tot 19-09-2021 kan een startbewijs nog aan een andere naam gekoppeld worden, neem hiervoor contact op met de organisatie via run@survivalutrecht.nl

Inschrijven kan via deze link

Wanneer?

Zondag 3 oktober

Waar?

Sportcentrum Olympos