Streetball Masters Utrecht 3×3

Op zondag 25 februari strijkt  de Streetball Masters Tour neer in Utrecht. Dit jaar krijgt Nederland  de grootste 3×3 tour van Europa. Met ingang van dit najaar worden de winter- en zomertour van de zo succesvolle Streetball Masters van de Nederlandse Basketball Bond samengevoegd tot één grote megatour.

Wat is Streetball?
3×3 basketball verlengt het traditionele basketballseizoen, biedt een oplossing voor accommodatieproblemen, is laagdrempelig en dus toegankelijk voor iedereen, maar bovenal is het een snel, dynamisch en attractief spel.

Meedoen?
Mocht jij mee willen doen met deze basketbalvariatie. Klik dan hier om meer informatie op te doen over inschrijvingen en over de Streetball Master T

Voor wie?

Deelnemers

Wanneer?

zondag 25 februari.

Waar?

Sporthal Oudenrijn.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018