t/m

Streetball Masters Utrecht 2019

Streetball Masters Utrecht is onderdeel van de Streetball Masters Tour 2019, het Nederlands Kampioenschap 3×3 basketball!
In verschillende categorieën (U11 t/m senioren) en steden wordt gestreden om een plekje op de Streetball Masters Finals veilig te stellen.
Je kan je eigen team van drie of vier personen samenstellen, iedereen mag deelnemen!

Inschrijven Streetball Masters 2019 
Teams, bestaande uit minimaal 3 en maximaal 4 spelers, kunnen zich inschrijven voor verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijd van de oudste speler is bepalend voor de categorie waarin je het team in dient te schrijven. Met ingang van de Streetball Masters Tour 2019 spelen de categorieën Mannen Elite, Women’s 3×3 league en Vrouwen 18+ volgens een nieuw competitieformat.  Het inschrijfgeld bedraagt €45 per team /event of €50 Elite per team /event . Klik hier om je direct in te schrijven.  Dit kan nog tot 3 dagen voor het event.

Vragen
Heb je vragen over de inschrijving of over de Streetball Masters Tour? Neem dan contact op via streetballmasters@basketball.nl 

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018