STN Festival

Op zondag 6 november organiseert Stichting Taijiquan Nederland haar jaarlijkse STN festival. Dit is uw kans om op een informatieve en inspirerende wijze kennis te maken met de levende rijkdom van deze eeuwenoude bewegingskunsten. Of om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de verschillende vormen en stijlen.

Elk jaar zijn tijdens dit festival de Open Nederlandse kampioenschappen voor Pushing Hands en vormlopen. Dit jaar is beperkt tot groepen van minimaal 3 personen. Inschrijven kan op de website.

Naast de kampioenschappen zijn er ook verschillende lezingen en workshops waar je kennis kunt maken met verschillende facetten van Taijiwuan en Qigong. Onder andere een lezing van Lula Wang, een bekend auteur van diverse boeken over de Chinese cultuur.

Tot slot zullen er tijdens de pauze van het wedstrijdprogramma’s demonstraties verzorgd worden door leerlingen en is er de gehele dag een markt aanwezig waar van alles te vinden en te beleven is.

Wie?

Iedereen die interesse heeft in de verschillende bewegingskunsten. Je kunt je van te voren hier aanmelden, dit is echter niet verplicht!

De kosten voor niet-leden bedragen €17,50

Waar?

Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3

Wanneer?

Zondag 6 november 2016

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over het festival, deelnemen en het programma.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018