Start to Sport Clinic Utrecht

Is sport jouw passie? Of wil je graag beginnen met sporten om je conditie te verbeteren maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen wij! Veel mensen met beperking en/of chronische ziekte ervaren een grote drempel om te beginnen met sporten. Hoe moet je dat doen met vervoer? Is de locatie waar je wilt sporten toegankelijk? Hoe sport je eigenlijk met jouw beperking? Waar haal je de energie vandaan? Hoe vind ik een geschikte buddy?
Wees gerust! Wij weten wat je doormaakt. Wij zijn een team van mensen met beperking en/of chronische ziekte en hebben allemaal in ons leven met die vragen langs de baan gestaan. Daarom gunnen wij jou ook een betere start! Samen met CrossFit Coach en vader van een zoontje met beperking, Jos Hermans ontwikkelden wij een clinic die sporters met beperking en/of chronische ziekte de tools geven om met sport aan de slag te gaan.

24 augustus zal de Start to Sport Clinic plaatsvinden bij Unscared Crossfit in Utrecht! Tijdens deze clinics gaan wij samen met jou aan de slag om de drempels naar sport toe te verlagen en geven we handvatten hoe je met jouw beperking toch kan sporten.

Kosten & aanmelden
De kosten voor de clinic zijn 5 euro per persoon. Er is plek voor maximaal 14 personen.
Klik hier om je aan te melden.

Heb je vragen? Neem contact op met ons via info@dutchadaptives.nl of bel 0622189222
www.dutchadaptives.nl

 

Voor wie?

Voor mensen met een beperking en/of chronische beperking

Wanneer?

24 augustus van14.00-16.00 uur

Waar?

Unscared Crossfit, 2e Daalsedijk 4b Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018