t/m

Starclass competitie shorttrack

Op vrijdag 2 december start een unieke sportwedstrijd in Utrecht. Drie dagen lang strijden 180 jonge shorttrackers uit West-Europa in Utrecht om de Europa Cup. Leerlingen van alle scholen kunnen gratis komen kijken en genieten van een mooi sportevenement. Toegang is gratis!

Opening
StarClass Competition Shorttrack is een topsportevenement dat Schaatsvereniging Utrecht, SVU Shorttrack en de KNSB samen organiseren. Burgemeester Jan van Zanen zal op vrijdag 2 december om 15:00 uur de opening van het evenement verrichten.

Wie

Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen. Scholen die met een klas willen komen kijken worden verzocht vooraf contact op te nemen via wedstrijdorganisatieshorttrack@gmail.com

Waar

De Vechtsebanen (Utrecht Overvecht), Mississippidreef 151

Wanneer

Van vrijdag 2 tot zondag 4 december

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van de Vechtsebanen. Klik hier om de flyer te bekijken.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018