Sportkaravaan Brede school Kanaleneiland

Waar je ook woont in Utrecht: tijdens de Nationale Sportweek staat de Sportkaravaan zeker een keer bij jou in de buurt! Gedurende de gehele Sportweek trekt deze bonte stoet van caravans en foodtrucks namelijk dwars door host city Utrecht. Iedere dag staat de Sportkaravaan weer op een andere plek in de stad. Een niet te missen reizend sportcircus die je op een verrassende manier kennis laat maken met sport!

Kom langs voor een wedstrijdje Keepie Uppie (hoe lang kun jij de bal hooghouden?), lever je oude sportkleding in of kom een gezonde snack halen bij een van de foodtrucks. Op elke locatie zijn verschillende sportieve activiteiten te vinden!

Wie?

Alle leeftijden

Waar?

Brede school Kanaleneiland

Wanneer?

Donderdag 22 september, 09:00 – 15:00 uur

Meer informatie:

Klik hier voor meer informatie

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018