Sportfestival Maarsseveen

De tweede editie van Sportfestival Maarsseveen vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2016 en heeft als thema Sporten voor het Goede Doel. Doe mee aan het koningsnummer de Aquathlon of één van de hardloopafstanden en blijf gezellig hangen na afloop op de braderie. Dit jaar is er ook aan de kleintjes gedacht.

Naast een Aquathlon en verschillende hardloopafstanden, kun je dit jaar op Sportfestival Maarsseveen ook bootcampen, een klasje yoga of pilates volgen. Daarbij wordt er een Kidsrun voor onze kleine sporters georganiseerd. De lessen aerobics zijn speciaal ontwikkeld voor ouders én hun kinderen. Verder is er een springkussen en een schminkhoek voor de kleine sportertjes. Net zoals vorig jaar kun je na het sporten ontspannen in het start- en finishdorp met een biertje, een gratis massage of een biologische burger. Het wordt weer een gezellige, sportieve dag voor jong en oud.

Kom met het hele gezin naar Sportfestival Maarsseveen en maak er een sportieve, gezonde én gezellige dag van voor de hele familie. Schrijf je nu in via de link voor Sportfestival Maarsseveen en Sport voor het goede doel. De goede doelen zijn United Cubs en FairFriends.

Wie

Voor heel het gezin. Ook individueel mag je natuurlijk meedoen.

Wat

Sportfestival met diverse sporten en activiteiten voor de goede doelen United Cubs en FairFriends.

Waar

Bij de Maarsseveense plassen.

Wanneer

Zaterdag 27 augustus 2016.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018