t/m

Sporten in de meivakantie met Sportivun

Heb je geen zin om de hele vakantie voor een scherm te zitten en wil je iets actiefs doen samen met je leeftijdsgenoten? Voor alle sportievelingen organiseert Sportivun namelijk een multi-sport dagkamp bij Gymzaal Deken Roesstraat 2G.

Van 1 t/m 3 mei zijn de kinderen bezig met knotshockey, bunkertrefbal en zelfs met springen op een groot springkussen. Iedereen tussen de 4 en 10 jaar oud is welkom op het multi-sport dagkamp. Veel kinderen vinden het moeilijk om één sport te kiezen de ze echt heel leuk vinden. Tijdens een multi-sport dagkamp ervaren ze allerlei sporten en spellen die ze misschien nog niet kennen. Dit maakt het kamp niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens leerzaam!

Wilt u uw kind aanmelden voor het multi-sport dagkamp? Kijk dan snel op
www.sportkampenvansportivun.nl.

Voor wie?

Iedereen tussen de 4 en 10 jaar en houd van sporten is van harte welkom bij de het sportkamp!

Wanneer?

Het evenement vind plaats van 1 tot en met 3 mei. Je slaapt lekker thuis, want de dagen duren van 9.00 tot 17.00.

Waar?

Deken Roesstraat 2G, Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018