Sportaanbod 25 september

Heb je zin in een feestelijke en sportieve dag? Kom dan vandaag naar het Griftpark! Ontzettend veel verenigingen bieden hier een kennismaking met hun sport aan. Er worden demonstraties gegeven, informatie wordt verspreidt en men kan natuurlijk ook zelf sporten. Daarnaast zijn er verschillende sportconsulenten aanwezig en worden er spectaculaire optredens gegeven van onder andere Sharon Doorson, O’gene en Maan.

Ben je toe aan een potje kickboksen? Om 13.00 uur kun je bij Fit Fast terecht voor een proefles kickboksen of een proefles circuit training. ’s Avonds kun je nog aansluiten bij SVL Lunetten om de ins en outs van het badminton te leren.

Meer informatie:

Klik hier om het volledige programma van 25 september te bekijken!

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018