Sportaanbod 24 september

De Nationale Sportweek loopt bijna ten einde, je hebt vast al veel nieuwe sporten geprobeerd en hebt misschien jouw sport al wel gevonden. Maar, we zijn er nog niet!

Vanaf vandaag organiseert revalidatiecentrum De Hoogstraat “Only Friends”, dit is een sportclub speciaal voor jongeren met een beperking. Kinderen kunnen altijd mee doen en kunnen beter worden in hun sport. De slogan die luidt geldt voor iedereen: “je bent goed zoals je bent!”

Vandaag vindt ook de Diabetes Challenge plaats. Met de Nationale Diabetes Challenge wil de Bas van de Goor Foundation een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland. Verder kun je onder andere klimmen, badmintonnen en korfballen.

Meer informatie:

Klik hier om het volledige programma van 24 september te bekijken!

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018