Sportaanbod 23 september

Weer een nieuwe dag vol leuke (nieuwe) sporten!

We beginnen de dag met sporten op het Stadhuisplein. Verschillende sportverenigingen zetten samen een volledige dag op poten met allerlei sporten. Dit kunnen bekende, maar ook relatief onbekende sporten zijn.

Daarnaast is er de feestelijke opening van een Sporthal in Lunetten. Verschillende basketbalverenigingen hebben de handen in 1 geslagen en er iets moois van gemaakt. Om 17.00 wordt Sporthal Lunetten geopend en zijn er verschillende sportieve activiteiten. Dit is een gezamenlijk initiatief van Basketbalvereniging de Cangeroes & Amazone Utrecht Basketbal.

Verder is er vandaag schaken, capoeira en gewichtheffen. Dit is natuurlijk niet het enige, ook vandaag is de keuze reuze!

Meer informatie:

Klik hier om het volledige programma van 23 september te bekijken!

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018