Sportaanbod 20 september

Op dinsdag 20 september worden onze Paralympische helden van TeamNL gehuldigd tijdens het Welkom Thuis feest in TivoliVredenburg. Samen met supporters, familie en vrienden van Paralympic TeamNL gaan we hen eren en waarderen voor hun prestaties. Wil je er bij zijn koop hier je ticket.

Vandaag vindt ook het Congres Sportief Verbinden plaats in de Jaarbeurs. Dit congres is georganiseerd door VSU in samenwerking met NOC*NSF. In de Jaarbeurs is een bedrijvenmarkt en voor alle genodigden die zich hebben opgegeven zijn er ’s avonds tal van inspiratiesessies.

Verder zijn er de 20ste weer een heleboel clinics en open trainingen, het aanbod is ook vandaag weer zeer gevarieerd. Zo kun je gaan kegelen bij de Utrechtse Kegelbond, of zomerschaatsen bij SVU. Houd je meer van vechtsporten? Taekwon-Do IN NAE DO KWAN biedt Korean kickboxing en Fighting 4 Power verzorgd een clinic kickboksen.

Meer informatie:

Klik hier om het volledige programma van 20 september te bekijken

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018