Sportaanbod 19 september

Maandag 19 september

Ook maandag 19 is er weer veel te doen in en rond de stad. Utrechtse Atletiekverenigingen organiseren de Domtorenloop. Wie sprint als snelst de trappen van de Dom omhoog? Vandaag zijn de kwalificaties in het Stadskantoor!

Diverse verenigingen hebben ook weer leuk aanbod voor vandaag. Zo biedt zwembad de Kwakel een open training reddend zwemmen (let op: deelname alleen wanneer je in bezit bent van zwemdiploma A, B & C). De Halter geeft een proefles ‘Groeien door Stoeien’ voor de kleintjes en ‘Olympisch worstelen” voor jeugd vanaf 17 jaar. Benieuwd waar lacrosse om draait? Ben jij tussen de 19 en 64 jaar? Kom dan vanaf 20:00 naar de Domstad Devils.

Dit was maar een korte greep uit het variërende aanbod van vandaag, uiteraard zijn er nog veel meer activiteiten. Dus maak een keuze uit het aanbod en vier de sport!

Meer informatie:

Klik hier om het volledige programma van 19 september te bekijken

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018