Sportaanbod 18 september

Zondag 18 september start de BeweekWeek Ondiep, Zuilen en Pijlsweerd met een groot Beweegfeest in en rond De Speler. De BeweegWeek is een feestelijke/sportieve week waarin bewoners gratis proeflessen, clinics en demonstraties bij kunnen wonen. Voor meer informatie over de BeweegWeek klik hier.

Ook het Klunen RonDom zal plaatsvinden. RonDom de Domtoren is een parcours gelegd waar je kunt leren klunen. Dit evenement wordt georganiseerd door SV Utrecht, bij een goede prestatie maak je kans op een half jaar gratis les bij deze vereniging. Ook leuk: Bob de Jong kluunt mee! Hier vind je meer informatie

Zondag vindt de opening van het nieuwe vliegveld om modelvliegtuigen te laten vliegen plaats. Denk je dat jij een goede modelvlieger bent, dan kan je je vaardigheid in het vliegen testen op een van de flight simulators of, als je het aandurft, met een model flight experience. Wil je meer informatie klik dan hier!

Meer informatie:

Klik op hier om het volledige programma van 18-september te bekijken!

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018