Sportaanbod 17 september

Op zaterdag 17 september om 13.00 uur starten we de 13e editie van de Nationale Sportweek in host city Utrecht met een super leuke Openingsrun voor jong en oud! Het maakt niet uit of je 4 jaar bent of 84, hartstikke fit of minder goed ter been; de openingsrun met een afstand van een kilometer is goed voor iedereen. Met een leuke route dwars door de stad! Inschrijven kan nog, klik hier en schrijf je meteen in.

Ook vindt zaterdag het Wheelchair Skills Event plaats. Dit event is voor jong en oud en gangbaar voor alle niveaus. Ben je afhankelijk van een rolstoel en wil je er graag op uit? Wil je je skills laten zien in het skatepark? Alles is mogelijk. Je kunt mee doen aan workshops of een wedstrijd, maar ook lekker toekijken. Klik hier voor het volledige programma.

Naast het Wheelchair Skills Event vindt in Sportcentrum Olympos het Para Youth Festival plaats. Dit evenement is georganiseerd door verschillende verenigingen en heeft een gevarieerd programma.

Uiteraard zijn er ook verenigingen die evenementen organiseren. Zo kun je gaan voetballen, een zumbales volgen of een judo/jiu-jiutsu les volgen.

Meer informatie:

Klik op hier om het volledige programma van 17-september te bekijken!

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018