Sport & Spel Dag Utrechtse hondenvereniging URV

De Utrechtse hondenvereniging URV bestaat dit jaar 90 jaar. Dit wordt gevierd op zaterdag 27 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur met een Sport & Spel Dag.
Iedereen die graag eens een keertje wil komen kijken en meedoen is van harte welkom op Sportpark Zuilen, Burgemeester Norbruislaan 680 te Utrecht.

Gedurende de dag zijn er verschillende activiteiten waaraan iedere hond (dus ongeacht ras, kruising, grootte, leeftijd, ongetraind etc.) en baas mee kan doen, zoals de verkiezing van de leukste hond van Utrecht, een spellenparcours voor hond en baas, demo’s/workshops van de hondensporten hoopers, flyball en agility, een hondenfotograaf, enkele kraampjes met leuke (honden)artikelen en een tombola/verloting van leuke prijzen.

Uiteraard zijn er ook leuke prijzen voor de winnaar(s). Verder is er gratis koffie en thee en kun je meer te weten komen over de hondenschool/kynologische club en trainingen; van puppy- en gehoorzaamheidstrainingen tot hondensporten op alle niveaus.

Kortom, kom zaterdag 27 oktober gezellig naar de Sport & Spel Dag van de URV!

Meer informatie vindt u op de website en Facebook

Over URV
De URV (Utrechtse Rashonden Vereniging – ook voor niet-rashonden!) is opgericht in 1928 en biedt diverse hondentrainingen aan. Het clubhuis met trainingsveld is gevestigd op Sportpark Zuilen in Utrecht. De vereniging telt 400 leden en draait op vrijwilligers. De instructeurs zijn opgeleid bij erkende instituten. Als KC (kynologenclub) is de URV aangesloten bij de Raad van Beheer en wordt er gewerkt aan een goede relatie tussen hond en baas. Er wordt getraind op een positieve wijze door te belonen en proberen goed gedrag te stimuleren. URV is zowel met opvoeden als met trainen bezig en spelen zoveel mogelijk in op situaties die thuis ook voorkomen. Zoals het wennen in de bench en het wachten in de auto. Naast gedrag en gehoorzaamheid biedt de vereniging ook leuke sport-en spelcursussen.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018