t/m

Speurtocht Wandel in het licht

Wil jij tijdens de feestdagen niet alleen maar binnen zitten maar ook een frisse neus halen en in beweging komen? Doe dan mee met de Kerstactie ‘Wandel in het Licht’!
Tijdens een speurtocht ga je via foto’s en codes op zoek naar het juiste antwoord. Misschien ontdek jij aan het einde wel waar het allemaal om draait met Kerst?Wandel en speur je mee? Dat kan van 18 t/m 30 december.

Je kunt de wandeling starten op meerdere plekken in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn.

De routebeschrijving vind je als QR-code op je startpunt. De route leidt je langs foto’s waar een QR-code bij staat. Als je die met je telefoon scant krijg je een stukje van het kerstverhaal te zien en te horen! Lekker interactief en afwisselend. Als je alle foto’s hebt gevonden, heb je het hele kerstverhaal gezien en mee beleefd: een echt Kerstgevoel!

Zie meer info op  lichtjesrouteleidscherijn.nl of de pagina van het Facebookevent.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018