Special Obstacle Run

Op 6 oktober 2018 organiseert Griftenstein & Zorg de sportiefste en spectaculairste challenge voor iedereen met een ‘hindernis’.
Ben je jong of oud en heb je een ‘hindernis’, zoals een licht fysieke beperking, een verstandelijke beperking of ben je snel overprikkeld, maar hou je wel van een uitdaging?
Dan kan je hier helemaal los!
Onder begeleiding kan iedereen zich wagen aan een stoer maar overzichtelijk parcours van 1,5 of 3 km met obstacles (hindernissen). Wanneer je geen begeleider kan vinden die dit aandurft met jou, zorgen wij voor begeleiding
Durf jij de uitdaging aan?

Klik hier voor voor een impressie van deze run!

Schrijf je dan nu in via de volgende link: Special Obstacle Run

Voor wie?

Voor jong en oud met een 'hindernis', zoals een licht fysieke beperking, een verstandelijke beperking of snel overprikkeld, die van een uitdaging houden

Wanneer?

Zaterdag 6 oktober 2018

Waar?

Down Under Recreatie
Ravensewetering 1, Nieuwegein

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018