t/m

Skateweek

De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. Elke ochtend wordt er geskate in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats buiten de reguliere openingstijden van het skatepark: dus het park is exclusief voor  de lessen. Tussen de lessen door is er pauze en genoeg eten en drinken  Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark! Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

Voor wie?

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leren wij je in 4 dagen de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bescherming.

Wanneer?

De Skateweek vindt dagelijks plaats in de herfstvakantie van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober, het programma is dagelijks van 9.30-12.30. Je kunt er voor kiezen om 1, 2, 3 , 4 of 5 dagen mee te doen. In 5 dagen kun je uiteraard het meeste leren!

Waar?

De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht. Skatepark Utrecht is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan 4 te Utrecht.