t/m

Skateweek Zomer Special

In de zomervakantie vinden 2 edities plaats van De Skateweek. Van 11 t/m 14 juli en van 18 t/m 21 juli zijn de twee zomer edities van De Skateweek. Een 4-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. Elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat het hele park voor de skateboardlessen zijn. Tussen de lessen door is er pauze en genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark! Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leer je in 4 dagen de basis. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, er wordt gezorgd voor al het benodigde materiaal en bescherming. Je hoeft niet perse iedere dag mee te doen, aanmelden kan voor 1, 2, 3, of alle dagen via de link.

Wie

Beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar.

Wat

Skateweek van 2e edities waarin deelnemers in 4 dagen leren of beter gaan skaten. Deelname voor 1, 2 of 3 dagen is ook mogelijk.

Waar

Skatepark Utrecht, Koninging Wilhelminalaan 4, 3527 LD in Utrecht.

Wanneer

Van 11 t/m 14 juli en van 18 t/m 21 juli. Openingstijden van het skatepark staan op de website.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018