t/m

Skateweek Herfstvakantie

De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. We gaan elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats vóór de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat wij het hele park voor ons zelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark! Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

Zowel beginnende, als gevorderde skaters vanaf 6 jaar kunnen aansluiten bij de lessen! Heb je zelf geen skateboard? Geen probleem, voor materiaal en bescherming wordt gezorgd!

Wie?

Iedereen vanaf 6 jaar

Wanneer?

In de herfstvakantie maandag t/m vrijdag van 9.30 – 12.30 uur

Waar?

Skatepark Utrecht, Koningin Wilhelminalaan 4

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en de kosten van de lessen op de website

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018