t/m

Skateweek

De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. We gaan elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat wij het hele park voor ons zelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark! Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

Voor wie?

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leren wij je in 4 dagen de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bescherming.

Wanneer?

De Skateweek vindt dagelijks plaats in de zomervakantie, het programma is dagelijks van 9.30-12.30. Je kunt er voor kiezen om 1, 2, 3 , 4 of 5 dagen mee te doen. In 5 dagen kun je uiteraard het meeste leren! De Skateweek vindt drie keer plaats in de zomervakantie:

week 1: 10, 11, 12, 13, 14 juli.
week 2: 17, 18, 19, 20, 21 juli.
week 3: 14, 15, 16, 17, 18 augustus.

Waar?

Skatepark Utrecht

Meer info

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018