t/m

Skateweek

De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau.  Elke ochtend wordt er  geskate in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat  het hele park voor de deelnemers van Skateweek is. Tussen de lessen door is er pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

Meer info
Klik hier voor meer informatie en voor inschrijvingen.

Voor wie?

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskatet leer je hier de basis. Als je al iets meer ervaring hebt dan oefen je op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken wordt het nog moeilijker en uitdagender en is het de uitdaging om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, er wordt gezorgd voor al het benodigde materiaal en bescherming.

Wanneer?

De Skateweek vindt dagelijks plaats in de kerstvakantie. Er vinden twee edities plaats.

Skateweek I is van woensdag 27 tot en met zondag 31 december.

Skateweek II is van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 januari.

Het programma is dagelijks van 9.30-12.30. Je kunt er voor kiezen om 1, 2, 3 , 4 of 5 dagen mee te doen. In 5 dagen kun je uiteraard het meeste leren! Op zondag 31 december sluit het skatepark na afloop van het programma van de Skateweek en kan je niet blijven skaten.

Waar?

De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht. Skatepark Utrecht is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan 4 te Utrecht.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018