t/m

Skateweek Kerstvakantie

Leer skateboarden tijdens het leukste skate evenement van de kerstvakantie! In de kerstvakantie zal er een dubbele Skateweek plaatsvinden!

De Skateweek is een 4-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. Elke ochtend ga je skateboarden in het skatepark onder begeleiding van professionele docenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark. Het is dus gesloten voor andere skaters en het hele park is voor de deelnemers. Tussen de lessen door is er pauze en er is genoeg te eten en te drinken aanwezig voor iedereen. Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij!

Zowel beginnende, als gevorderde skaters vanaf 6 jaar kunnen aansluiten bij de lessen! Heb je zelf geen skateboard? Geen probleem, voor materiaal en bescherming wordt gezorgd!

Wie?

Iedereen vanaf 6 jaar

Wanneer?

4 dagen in de kerstvakantie van 09:30 tot 12:30 uur. Er vinden twee skateweken plaats:
week 52: 27 t/m 30 dec
week 1: 3 t/m 6 januari

Waar?

Skatepark Utrecht, Koningin Wilhelminalaan 4

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en de kosten van de lessen op de website

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018