t/m

Skateweek

De Skateweek is een 4-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. We gaan elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat wij het hele park voor ons zelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Na afsluiting van het programma kan je nog de hele dag zelf skaten in het skatepark! Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

Wat staat er op het programma?
Elke dag draait om skateboarden, plezier en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Wij hebben een op maat gemaakt programma, toegespitst op de verschillende niveau’s van de deelnemende skaters. Naast het leren van nieuwe tricks en skills bestaat het programma uit skatefilms kijken, demo’s en elke dag nieuwe uitdagingen!

Voor wie is de Skateweek?
De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leren wij je in 4 dagen de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren! Heb je nog geen eigen skateboard? Geen probleem, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bescherming.

Wat zijn de kosten?
1 dag:       € 45
2 dagen:   € 75
3 dagen:   € 100
4 dagen:   € 115

Entree voor het skatepark, gebruik van skateboards, helmen en bescherming, professionele begeleiding door ervaren skatedocenten, eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Inschrijven kan door het inschrijfformulier volledig in te vullen en het geldbedrag over te maken. Betaling is bevestiging van deelname.

Wie

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar.

Wanneer

De Skateweek vindt plaats op 2, 3, 4 en 5 mei van 9.30-12.30. Je kunt er voor  kiezen om 1, 2, 3 , of 4 mee te doen. In 4 dagen kun je uiteraard het meeste leren!

Waar

De Skateweek vindt plaats in Skatepark Utrecht. Skatepark Utrecht is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan 4 te Utrecht.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.